logo, päiväkoti Laululintu

Ylätunnisteen kuva

Tervetuloa Laululinnun päiväkotiin!


Kysy paikkatilanteesta varhaiskasvatuksen johtajalta:
Jenni Herajärvi
p. 044 562 9804
jenni.herajarvi[at]autalasta.fi


Laululinnun päiväkoti sijaitsee Oulun Intiössä vanhalla kasarmialueella. Laululinnussa on 30 päivähoitopaikkaa 1-6 -vuotiaille lapsille. Toimintamme on kodinomaista. Lapsi sekä perhe tulevat tutuksi koko henkilökunnan kanssa. Päiväkotimme pienuus tukee lapsen kasvua, pystymme vastaamaan yksittäisen lapsen ja perheen tarpeisiin.

Ryhmät

Laululinnun päiväkodissa on kaksi ryhmää, Pääskyset ja Leivoset. Pääskysten ryhmä on ensisijaisesti yli 3 -vuotiaiden ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Leivosten ryhmä on alle 3 -vuotiaiden ryhmä, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä 1-2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Lisäksi päiväkodissa työskentelee päiväkotiapulaisia jotka vastaavat siivouksesta sekä ruokatarjoilusta. Hallinnollisesta johtamisesta vastaa varhaiskasvatusjohtaja.

Toiminta

Toteutamme toiminnassamme pienryhmäpedagogiikkaa eli jokaisella kasvattajalla on oma 4-7 lapsen ryhmä. Lapsen oma kasvattaja vastaa pääsääntöisesti lapsen perushoidosta sekä päivähoidon alkaessa tutustuttaa lapsen ja perheen päiväkotiin. Ryhmien toiminnan suunnittelusta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta, pedagogisen toiminnan suunnittelun vastuu on varhaiskasvatuksen opettajalla. Ryhmän toiminnan toteutuksesta ja perushoidosta vastaavat kaikki ryhmän aikuiset.

Ruoka

Päiväkotimme ruoka valmistetaan ja tuodaan päiväkotiimme meidän omasta, Auta Lasta ry:n palvelukeskuksen keittiöstä Oulun Hietasaaresta. Ruokamme on monipuolista kotiruokaa. Huomioimme lasten erityisruokavaliot.

Arvot

Auta Lasta ry:n arvot ovat yhdessä tehden, lähimmäistä rakastaen ja eteenpäin suunnaten. Toimintamme pohjautuu näihin arvoihin. Lisäksi yhdistyksen arvopohjalla ovat kristilliset perusarvot, jotka näkyvät meillä toisten ihmisten kohtaamisessa. Arvostamme jokaista ihmistä ainutlaatuisena yksilönä. Arjessa laulamme lounaalle mennessä ruokarukouslaulun sekä lasten mennessä päiväunille luemme rukouksen samalla kun peittelemme heitä. Lisäksi teemme Tuomiokirkko seurakunnan kanssa yhteistyötä mm. pikkukirkkojen muodossa. Päivähoidon aloituksessa keskustelemme perheen kanssa, miten he haluavat toimia katsomuskasvatuksellisissa asioissa. Suunnittelemme myös korvaavaa pedagogisesti samanarvoista toimintaa sitä haluaville.
Yhteystiedot

LAULULINNUN PÄIVÄKOTI
Sotilaankuja 1 (Intiö)
90130 Oulu
p. 044 760 7786
laululintu[at]autalasta.fi


Jenni Herajärvi
Varhaiskasvatuksen johtaja
p. 044 562 9804
jenni.herajarvi[at]autalasta.fi

Toiminta-ajat:

Päiväkoti on avoinna klo 7.00-16.30Alla olevasta linkistä voi katsoa Laululinnun päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelman. Suunnitelma on pdf-muodossa.


Laululinnun päiväkoti/Vasu

Päivähoitopaikan hakeminen

Hakiessasi lapsellesi päivähoitopaikkaa voit ottaa yhteyttä varhaiskasvatuksen johtajaan Jenni Herajärveen, p. 044 562 9804, email: jenni.herajarvi[at]autalasta.fi ja kysyä vapaista hoitopaikoista. Kun haluat hakea päiväkodeistamme päivähoitopaikkaa, täytä hakemus Oulun kaupungin sähköisen asioinnin sivuilta. Voit siirtyä kaupungin sivulle myös tästä linkistä: Ouka, päivähoito ja esiopetus


Päivähoitomaksut

Päiväkodeissamme on käytössä Oulun kaupungin yksityisen päivähoidon palveluseteli. Oheisessa taulukossa olevat päivähoidon omavastuun hinnat ovat maksimihintoja. Lisätietoa palvelusetelistä löydät Oulun kaupungin verkkosivulta: Tietoa palvelusetelistä


Alle 3 vuotias Palveluseteli max Yli 3 vuotias Palveluseteli max
Kokopävähoito 1266 € (1.4 2021 alk. 1286€) 1266 € 840 € (1.4 2021 alk. 845€) 825 €
20h viikossa 696 € (1.4 2021 alk. 708€) 696 € 454 € (1.4 2021 alk. 466€) 454 €

*Lapsen hoitomaksu lasketaan perheen tulojen mukaan. Vanhemmat maksavat hoitopaikan hinnan ja palvelusetelin välisen eron.

Heinäkuussa ei peritä vanhempien omavastuuosuutta, mutta palveluseteli toimii varausmaksuna seuraavalle kaudelle.

Palveluseteli myönnetään perheelle kun Oulun kaupunki on saanut varhaiskasvatuspaikan vahvistuksesta. Palvelusopimus tehdään yhdessä perheen ja varhaiskasvatusjohtajan kanssa ennen hoidon aloittamista. Hoitomaksun suurutta voi arvioida Oulun kaupungin verkkosivuilla olevan laskurin avulla. Laskuri

Jos perhe hakee muutosta hoitomaksuun, tulee uudet tulotiedot toimittaa Oulun kaupungille. Ohjeet tulotietojen toimittamiseen löytyvät Oulun kaupungin verkkosivuilta.Tulotietojen toimittaminen.

Hoitopaikan irtisanominen

Yksityinen päivähoito/varhaiskasvatuspaikka sanotaan irti Oulun kaupungin sähköisen asioinnin kautta.

Perhe tekee irtisanomisilmoituksen myös varhaiskasvatusjohtajalle sähköpostitse. Ilmoituksessa tulee olla lapsen nimi ja viimeinen hoitopäivä. Auta Lasta ry:llä hoitopaikan irtisanomisaika on kalenterikuukausi.


Copyright © Auta Lasta ry 2014