Perhehoidon yhteystiedot
Anne-Maria Takkula, perhehoito, Auta Lasta ry

Anne-Maria Takkula
Perhehoidon yhteyspäällikkö, sosiaalityöntekijä.
Puhelin: 044 562 8000
Email: anne-maria.takkula[at]autalasta.fi


Ella Takkula, perhehoito, Auta Lasta ry

Ella Takkula
Perhehoidon koordinaattori
Puhelin: 044 491 4603
Email: ella.takkula[at]autalasta.fi

Anne-Maria Takkula

”Olen ammatiltani sosiaalityöntekijä, perheterapeutti ja työnohjaaja. Minulla on myös pride-valmentajan koulutus. Olen valmentanut työurani aikana lukuisia sijaisperheitä.Minulla on pitkä kokemus lastensuojelun avohuollosta ja sijaishuollosta lähiesimiehenä useammassa kunnassa. Olen työskennellyt myös lastenpsykiatrisessa osastotyössä. Viimeiset vuodet olen ollut kehittämässä ja mallintamassa Auta Lasta ry:llä ennaltaehkäisevää Lapsirikas-toimintaa, joka onkin vakiintunut Ouluun ja Raahen seutukuntaan.

Minulle on työssäni ollut aina tärkeää lapsen edun mukaisesti työskentely. Olen orientoitunut vahvasti toimimaan yhteistyöverkostoissa. Pidän erityisen tärkeänä arjen tukea ja oikea-aikaisten palveluiden järjestymistä. Pyrin toimimaan niin, että edistän kaikella tavalla tuen järjestymistä lapselle ja perhehoitajalle. Erityisen tärkeää on yhteistyö lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.Minulle tärkeää on myös yhteistyö sidosryhmien kanssa, jotka kehittävät perhehoitoa.

Olin mukana perhehoitolain valmistelutyössä. Innostuin lain kehittämistyössä perheiden koteihin annettavasta perhehoidosta. Auta Lasta ry on lähtenyt kehittämään sitä yhteistyössä mm. Raahen seutukunnan kanssa.”