Perhehoidon yhteystiedot

Anne-Maria Takkula
Perhehoidon yhteyspäällikkö, sosiaalityöntekijä.
Puhelin: 044 562 8000
Email: anne-maria.takkula[at]autalasta.fi

Kaisa Vuolukka
Kehittäjäsosiaalityöntekijä. (YTL)
Puhelin: 044 779 5448
Email: kaisa.vuolukka[at]autalasta.fi

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella

Anne-Maria Takkula

”Olen ammatiltani sosiaalityöntekijä, perheterapeutti ja työnohjaaja. Minulla on myös pride-valmentajan koulutus. Olen valmentanut työurani aikana lukuisia sijaisperheitä.Minulla on pitkä kokemus lastensuojelun avohuollosta ja sijaishuollosta lähiesimiehenä useammassa kunnassa. Olen työskennellyt myös lastenpsykiatrisessa osastotyössä. Viimeiset vuodet olen ollut kehittämässä ja mallintamassa Auta Lasta ry:llä ennaltaehkäisevää Lapsirikas-toimintaa, joka onkin vakiintunut Ouluun ja Raahen seutukuntaan.

Minulle on työssäni ollut aina tärkeää lapsen edun mukaisesti työskentely. Olen orientoitunut vahvasti toimimaan yhteistyöverkostoissa. Pidän erityisen tärkeänä arjen tukea ja oikea-aikaisten palveluiden järjestymistä. Pyrin toimimaan niin, että edistän kaikella tavalla tuen järjestymistä lapselle ja perhehoitajalle. Erityisen tärkeää on yhteistyö lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa.Minulle tärkeää on myös yhteistyö sidosryhmien kanssa, jotka kehittävät perhehoitoa.

Olin mukana perhehoitolain valmistelutyössä. Innostuin lain kehittämistyössä perheiden koteihin annettavasta perhehoidosta. Auta Lasta ry on lähtenyt kehittämään sitä yhteistyössä mm. Raahen seutukunnan kanssa.”

Anne-Maria Takkula, perhehoito, Auta Lasta ry

Anne-Maria Takkula

Kaisa Vuolukka

"Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden lisensiaatti erikoissosiaalityöntekijä. Viimeistelen väitöskirjaani sosiaalityöntekijöiden arviointi- ja päätösprosessista, kun lapsi sijoitetaan sukulaisperheeseen.

Olen myös perheterapeutti, Pride-kouluttaja ja systeemisen lastensuojelun kouluttaja. Minulla on vahva työkokemus perhehoidon sosiaalityöntekijänä sekä sitä ennen erilaisista projekteista. Teen työnohjauksia ja toteutan sijaishuollon koulutuksia.

Pidän työssäni tärkeänä myös toiminnan arviointia ja kehittämistä. Vahvistan Auta Lasta ry:n toimintaa aktiivisesti seuraamalla viimeisimpiä sijaishuollon tutkimuksia ja linjauksia."

Kaisa Vuolukka, perhehoito, Auta Lasta ry

Kaisa Vuolukka